Hosszú női bugyi

Szexi Babell bugyi-nadrág fantáziadús csipkéből

A mindennapi viselethez és a kettőben töltött erotikus pillanatokhoz tökéletes bugyik – pontosan ilyen célokra szolgálnak a Babell női csipke boxerek. Nagy szolgálatot tesznek Önnek olyan helyzetekben is, amikor úgy dönt, hogy szűk farmert visel, de az összes varrás nélküli alsóneműje a mosógépben van. A szegélyek nagyon simák, laposak és gyakorlatilag láthatatlanok. Nem is beszélve a derékrészen lévő lapos gumiról.

Ár idején felülvizsgálat: 3 870 Ft

Pamut brasil, bélyeges nyomtatással

A 95%-ban pamutból készült alsónemű. A másik öt százalékot az elasztán alkotórész teszi ki, amely növeli a rugalmasságot, és így növeli a viselet kényelmét. Az elülső rész szabása a közkedvelt leg design, a hátsó rész pedig az úgynevezett brazil szabás szerint van kialakítva. Ellenállhatatlanul kihangsúlyozza a fenekedet, mivel a bugyi hátul jobban kivágott.

Ár idején felülvizsgálat: 2 081 Ft

Női pamut varrás nélküli boxeralsó Brubeck BX00042

Neked is eleged van a túlöltözött bugyikból, csipkékből és díszítőelemekből? Inkább valami egyszerűbbet szeretnél? Ha mindened a kényelem, akkor mindenképpen nyúlj ezekhez a boxeralsókhoz. Anyagösszetételüknek köszönhetően nem csak ellenállhatatlanok a bőrödnek, de olyan érzésed lesz, mintha pamutot viselnél.

Ár idején felülvizsgálat: 1 914 Ft

Csipkés átlátszó bugyi LivCo Corsetti Carlina

Ez a kissé erotikus csipkebugyi Carlina LivCo minden alakhoz illik. Azok számára, akiknek a természet nem adott tökéletes, hibátlan feneket, könnyen és hatékonyan fedik el az alak hiányosságait, és tökéletesen alkalmazkodnak az ívekhez. Mostantól nem kell többé egy darab ronda szövet mögé rejtenie a testét. A finom csipke, az érzéki szabás és a puha anyag minden testalkatúnak megfelel.

Ár idején felülvizsgálat: 3 038 Ft

Luxus női csipkés boxeralsó fekete színben

A Marta fekete csipkés boxeralsó elvarázsolja Önt egyedi kialakításával. Érdekes a kialakításuk. Kényelmes szabásukkal megnyerik Önt. Kényelmesek a testen.

Ár idején felülvizsgálat: 4 841 Ft

Pamut női bugyi rövidnadrág

Kényelmes bugyi – rövidnadrág. A bugyi pamutszövetből készült. A bugyi csipkével bélelt. A modellnek csökkentett derékvonala van.

Ár idején felülvizsgálat: 3 176 Ft

Diesel bugyi UFPN-VIPS MUTANDE

Dízel bugyi varrással és csipkével az oldalán.

Ár idején felülvizsgálat: 2 705 Ft

Kényelmes női boxeralsó leopárd mintával

Ez a csomag 4 db női boxert tartalmaz, 2x leopárdmintás és 2x leopárdmintás lábszárral.

Női fehér boxeralsó díszes csipkéből készült fehér boxeralsó

Az alsónemű nem csak minden sportos lány és nő számára. Női boxeralsó minden modern nő értékelni fogja. Mindenhez illik. Bármilyen öltözet alá alkalmasak, mivel kiemelkednek, mivel nem gyűrődnek a ruhák alatt. A boxeralsó elegáns, időtlen és nagyon praktikus. Ebben a változatban csipkével kiegészítve, ami jól áll a szebbik nemnek és a férfiaknak a nőkön.

Ár idején felülvizsgálat: 4 979 Ft

Luxus női csipkés boxeralsó fekete színben

A Marta fekete csipkés boxeralsó elvarázsolja Önt egyedi kialakításával. Érdekes a kialakításuk. Kényelmes szabásukkal megnyerik Önt. Kényelmesek a testen.

Ár idején felülvizsgálat: 4 841 Ft

Regionális szexi bugyi Triola pántokat vágott

Tényleg kényelmes bugyit kell szerezned egy gyönyörű ruha vagy szoknya alatt? Szeretné megmutatni szexi fehérneműjét barátjának, és ugyanakkor teljesen ellenállhatatlannak akar lenni? A TRIOLA szexi csipkebugyi megfelelhet az Ön igényeinek. Kényelmes csipke szövetből készülnek, amely nem vágódik bele a testbe. A bugyit PANTY stílusban varrják, ami nemrégiben nagyon népszerű stílus volt. A bugyi puha, sötét rózsaszín színe minden bőrtípusnak megfelel. A felső szegély rugalmas gumiból készült, amely nem vágódik bele az oldalába. A csipke tisztán átlátszó az oldalán és a háttérben, amit barátja értékelni fog.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Francia mikroszálas bugyi csipkés lábakkal

Serena bugyi sima mikroszálas anyagból, csipkés lábakkal. Elegáns fehérnemű a mindennapi viselethez.

Francia bugyi elöl és hátul anyagkombinációval. Függőleges varrás elöl és hátul. Megerősített pamut zokni.

Ár idején felülvizsgálat: 5 890 Ft

A gyakran bokszolónak is nevezett bugyikat elsősorban a sportorientált nők kedvelik. De nemcsak őket. Kényelme és egyedi megjelenése miatt a női fehérneműk divatos szabása egyre több, főleg fiatalabb lány tetszését éri el. A bugyival ellátott bugyi a kényelem mellett a varázslatnak is köszönhető, hogy teljesen megfeledkezhet a kellemetlen és bosszantó vágásról, és megszorító ruhák alatt is megszabadulhat a kellemetlen szegélyektől és varratoktól. Köszönhetően annak, hogy nőknek és lányoknak megfelelő némi plusz font, a bokszolók egyre több rajongót szereznek.