Kismama

Gyönyörű kismama bugyi brazil vágás

Bézs színű brazil bugyi Mamin Dom 552.

Ár idején felülvizsgálat: 2 760 Ft

Hímzett tüllből készült feszesítő bugyi plus size méretre

Elasztikus feszesítést és lapos has hatást garantálnak ezek a hímzett tüllből készült feszesítő bugyik. Megerősített mikroszálas hasrész pamutbéléssel. Hímzett tüllből készült oldalsó betétek. Elöl és hátul mikroszálas anyagból. Elasztikus derék és lábszár. Pamuttal bélelt ágyék. Íj a derekán.

Ár idején felülvizsgálat: 3 038 Ft

A terhesség alatt és a szülés után minden nőnek különleges gondozásra és különleges megközelítésre van szüksége. És természetesen ez vonatkozik a bugyira is. A mai piacon kimeríthetetlenül sok kismama és kismama bugyit talál, amelyeket kifejezetten erre a célra fejlesztettek és varrtak. A kismama bugyikat egy speciális mélyvágás jellemzi, ennek köszönhetően nincs kellemetlen nyomás a hasra.

Éppen ellenkezőleg, a kismama bugyinak dereka magasabb, ennek köszönhetően kialakul a has, és tökéletesebb íveket varázsol az Ön számára. A kismama és a kismama bugyiját is olyan anyagokból varrják, olyan mintákban és vágásokban, hogy ezeket általában a kismamán és a terhességen kívül használják mindennapi viseletre. Gondoskodni kell arról, hogy minél több pamut kerüljön felhasználásra azon a szöveten, amelyből egészségügyi okokból a bugyit varrják.