Kismama

Olcsó fekete kismama hipster bugyi

A kismama fehérnemű a terhes nők ruhatárának elengedhetetlen része. Fontos, hogy olyan kényelmes és támogató lehetőségeket találjon, amelyek alkalmazkodnak a növekvő pocakhoz. A fekete hipster kismama bugyi sok nő számára népszerű választás, mert teljes fedést és alacsony derekat kínál, amely kényelmesen illeszkedik a has alá. A jó hír az, hogy nem kell sokat keresgélnie, hogy megfizethető lehetőségeket találjon. A piacon számos olcsó fekete kismama csípőnadrág kapható, amely kényelmet és stílust egyaránt kínál.

Ár idején felülvizsgálat: 1 995 Ft

Olasz bugyi terhes nők számára alkalmas

Az Italian Fashion Lux Mini bugyi klasszikus szabású. Ez a fehérnemű modell terhes nők számára is alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 1 597 Ft

Női pamut oldalsó bugyi kényelmes 3 darabos csomagban

Kényelmes csípőnadrág visszafogott dizájnnal – ideális a terhesség és a szülés utáni időszakban. Puha csípőnadrág három darabos, vonzó csomagolásban. Nagyon kényelmes az egész terhesség alatt. A kényelmes anyag kellemes a bőrön. A bugyit a szülés után is viselheti.

Ár idején felülvizsgálat: 1 699 Ft

Mitex kék zselé a hasa alatt a terhes nők számára

A növekvő pocakoddal együtt jött az igény, hogy új, szélesebb dolgokat vásárolj? És nem csak a felsőruházati darabok, mint a nadrágok és szoknyák, hanem hamarosan rájöttél, mint én, hogy ahhoz, hogy terhes nőként kényelmesen tölthesd az egész napot, speciális fehérneműre van szükséged. És ezért a gyártó Mitex előállt ezzel a női fehérnemű modellel.

Ár idején felülvizsgálat: 2 875 Ft

Gyönyörű kismama bugyi brazil vágás

Bézs színű brazil bugyi Mamin Dom 552.

Ár idején felülvizsgálat: 2 760 Ft

Hímzett tüllből készült feszesítő bugyi plus size méretre

Elasztikus feszesítést és lapos has hatást garantálnak ezek a hímzett tüllből készült feszesítő bugyik. Megerősített mikroszálas hasrész pamutbéléssel. Hímzett tüllből készült oldalsó betétek. Elöl és hátul mikroszálas anyagból. Elasztikus derék és lábszár. Pamuttal bélelt ágyék. Íj a derekán.

Ár idején felülvizsgálat: 3 038 Ft

A terhesség alatt és a szülés után minden nőnek különleges gondozásra és különleges megközelítésre van szüksége. És természetesen ez vonatkozik a bugyira is. A mai piacon kimeríthetetlenül sok kismama és kismama bugyit talál, amelyeket kifejezetten erre a célra fejlesztettek és varrtak. A kismama bugyikat egy speciális mélyvágás jellemzi, ennek köszönhetően nincs kellemetlen nyomás a hasra.

Éppen ellenkezőleg, a kismama bugyinak dereka magasabb, ennek köszönhetően kialakul a has, és tökéletesebb íveket varázsol az Ön számára. A kismama és a kismama bugyiját is olyan anyagokból varrják, olyan mintákban és vágásokban, hogy ezeket általában a kismamán és a terhességen kívül használják mindennapi viseletre. Gondoskodni kell arról, hogy minél több pamut kerüljön felhasználásra azon a szöveten, amelyből egészségügyi okokból a bugyit varrják.