Bugyi Lovely Girl

Pamut Lovelygirl bugyi szélesebb elasztikus derékpánttal

Női bugyi népszerű szabásban, szélesebb gumival a Lovelygirl-től. A bugyi pamutból és 100% cellulóz modálrostból készült. Ennek az összetételnek köszönhetően a bugyi garantálja a szín- és formabírást, és nagyon kényelmes viseletet biztosít. Légáteresztő képességüket nem csak sportolás közben fogja értékelni. A bugyi az egyik legkelendőbb pamutbugyi típus.

Ár idején felülvizsgálat: 1 748 Ft

Pamut bugyi Lovelygirl 8222

Klasszikus szabású pamut női bugyi. Nagyon kényelmes viselet, és finom pamutból készült. Az elülső rész oldalt varrott csipkével van kiegészítve.

Ár idején felülvizsgálat: 1 595 Ft

Olcsó pamut brazil Lovelygirl

Lovelygirl női brazil bikini. A nagyon népszerű fehér, szürke vagy fekete színű melltartók pamutból és modálból készülnek (bükkfából készült természetes alapszál, amely tökéletes rugalmasságot, puhaságot és selymes fényt kölcsönöz a szövetnek, és még többszöri mosással sem veszíti el ezeket a hasznos tulajdonságokat).

Ár idején felülvizsgálat: 1 526 Ft

Olcsó női csipke bugyi csipkével Lovely girl 5713

Kellemes és különösen kényelmes női bugyit készített neked a Lovelygirl márka. Ezek klasszikus, kellemes szabású bugyik, amelyek vágása kissé csökkent, ezért minden hölgy számára alkalmas, aki ezt a típust preferálja. Az elülső része csipke anyagból készült, így a bugyi nagyon romantikus benyomást kelt. A csipke sűrűn hímzett, így nem fénylik túlságosan, és intim részei tökéletesen be vannak takarva. Másrészt a hátsó rész teljesen lefedett, mivel sima szövetből van varrva. Az elasztán nagyobb arányának köszönhetően a bugyi kellemesen rugalmas, a pamut pedig rendkívül kényelmes viseletet garantál.

Ár idején felülvizsgálat: 1 595 Ft

Pamut csípő bugyi egyszerűen a legjobb

A fehérnemű nem csak a második bőr. A mindennapi ruhák alapvető darabja. Sokat elárul magunkról is. Minden nő és lány másfajta fehérneműt szeret. A legtöbb hölgy azonban a klasszikus bugyit részesíti előnyben. A fehérnemű alapfelszerelésének fő elemét képezi. Az előnyös készletek ideális változat. Válasszon pamut bugyit Simply the Best 4997 – 3 db csomagban. Szépség, elegancia és kényelem rejlik az egyszerűségben. A klasszikus pamut bugyi alsó derékkal meg fogja győzni erről. Rugalmas szegély a maximális kényelem érdekében egész nap. A bugyi sima kialakítású. Az ék pamut béléssel van megoldva.

Ár idején felülvizsgálat: 42 Ft

Női modern tanga kifinomult szabásban, csipkével

Hölgyeim, hiányzik valami lényeges a komódból? Hiányzik egy érdekes darab, amit több okból is értékelni fog? Igen, egy tanga, amely nem hiányozhat a fehérnemű-készletedből. És higgye el, minden hölgynek tetszeni fog. Úgy gondolja, hogy ez a fajta bugyi nem az Ön számára vagy nem túl kényelmes? Akkor tévedsz. A lényeg a helyes választáson múlik. És itt van az a modell, amely meggyőz arról, hogy még a tangák is kényelmesek és számos előnnyel járnak.

Ár idején felülvizsgálat: 1 734 Ft

Minőségi, húzózsinór bugyi fekete színben

Hogyan lehet gond nélkül bejutni a szűk ruhákba? Hogyan engedheti meg magának, hogy ruhát vegyen anélkül, hogy szorosan tartaná a gyomrát? Ez a szűk fehérnemű nem lehet szexi? Itt van egy modell, amely kiemelkedik a dizájnban, és vonzó megjelenésével vonzza. Bugyik, amelyek biztosan sok hölgynek biztosítanak megfelelő önbizalmat. LovelyGirl 6298 bugyi fekete vagy testszínű. Ennek köszönhetően választani fog. A bugyi szabásával vonzza a funkciót. Az így kapott hatást vágással és főleg anyaggal érjük el, a szövet hátulján lévő finom elasztikus tüll kombinációjával. Elöl a bugyi magasan van a derék felett, és rugalmas felső éllel van kikészítve.

Ár idején felülvizsgálat: 8 114 Ft

A Lovely Girl egy aranyos gyártó fehérneműt rejt ezen az aranyos néven. A márka gondoskodik arról, hogy az alsónemű ne csak szép legyen, hanem különösen kényelmes és nem feltűnő a ruházat alatt. Olaszország a divat központja, minden termék egyedi és a legapróbb részletekig kidolgozott. Nincs ez másként a fehérnemű esetében sem, amelynek minőségére 100% -ban támaszkodhat. E márka alatt mindenféle színű és kivágású bugyi megtalálható, dominálva olyan pamut bugyiban, mint a tanga, brazil, klasszikus bugyi, a csípő és a magasabb derék. Minden nő valóban megkapja a maga módját. Népszerűek az úgynevezett rövidnadrágok is.

Az olasz fehérneműgyártó biztosítja, hogy a termékek a lehető legkényelmesebbek legyenek. Anyaga túlnyomórészt pamut, mivel maximálisan lélegző és jól kopott. Fehérnemű esetében nem szabad engedményeket tenni, mert a fehérneműt közvetlenül a bőrön viseljük, ezért közvetlen kapcsolatban vagyunk. A ruhaneműt nem szabad megfojtani vagy tolni. Pontosan ez lesz az a LovelyGirl bugyi, amibe beleszeret.